Lokaal nieuws donderdag 01 oktober 2020 Bron: Wonen in de Esch

Nieuwsbrief oktober 2020

Afgelopen maandag heeft de Raad van State een uitspraak gedaan naar aanleiding van de zitting van 8 september.

Helaas heeft de voorzieningenrechter niet ingestemd met het opheffen van de schorsing op het bestemmingsplan. Aangezien de zitting voor de bodemprocedure al binnen een maand (9 november) gepland staat, was deze uitspraak ook wel de verwachting. Het was mooi geweest dat we nu alvast zouden kunnen starten met de eerste werkzaamheden, maar het rest ons niet anders dan te wachten tot de uitspraak naar aanleiding van de zitting van 9 november. We hebben hier uiteraard het volste vertrouwen in!

Zoals we ook in de vorige nieuwsbrief hebben aangegeven, volgt besluitvorming over de komende zitting na ongeveer 6 weken. Eind dit jaar / begin volgend jaar kunnen we, bij groen licht van de Raad van State, dan ook starten met de eerste werkzaamheden.

We gaan er samen een prachtige wijk van maken!

Meer weten over Wonen in de Esch

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tubbergen.

Aanmelden