Wonen in de Esch

Tubbergen - Tubbergen
Actueel aanbod

€ 50.844,- tot € 233.724,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
191 - 878m2

Over dit project

WONEN IN DE ESCH (test)
Welkom bij plan “De Esch”, de nieuwe entree van Tubbergen. Wonen in plan "De Esch" is wonen op een unieke locatie aan de rand van Tubbergen. Samen gaan we ons best doen om er een rustige, maar toch ook levendige vitale wijk van te maken.

Het plan is gesitueerd op het terrein van het voormalige tuincentrum “De Esch” nabij het centrum van Tubbergen. De wijk is ruimtelijk opgezet met een prachtig dorps karakter. Er zullen 51 woningen worden gerealiseerd met allen een eigen karakter en uitstraling. In het plan worden starters, senioren en doorstromers op wenken bedient door realisatie van zowel rijwoningen, 2^1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Tevens is er ruimte voor een aantal huurwoningen (12).

Door de ruimtelijke, groene opzet en goede ligging vormt deze nieuw te bouwen wijk een overgangsgebied tussen de vele gemakken die het dorp biedt en de ruimte en fraaie natuur die het platteland biedt.

Nieuwbouwplan "De Esch" is prachtig gelegen op een goed ontsloten locatie op loopafstand van het centrum en het mooie landschap richting het Hondenven. Alvorens tot een nieuwe gebiedsinvulling te komen is een grondig onderzoek gedaan naar o.a. de geluidscontouren, de landschappelijke inpassing en de gang van de waterstromen.

Dit nieuwbouwplan is een initiatief van de projectontwikkelaars Jeroen Riekert en Hans Croonen waarbij nauw is samengewerkt met Building Design Architectuur, Bouwbedrijf Steggink en Weusthuis Makelaardij.

WONINGTYPES
De nieuwe wijk De Esch wordt een buurt met veel woonkwaliteit, gebouwd met eigentijdse, nieuwe woningen, voorzien van vele moderne gemakken. Modern wooncomfort spreekt voor zich. Binnen de verschillende typen huizen is wellicht geen woning hetzelfde. De kavels zijn royaal van opzet en de grote variëteit in gevelbeelden en de verschillende stijlelementen maken "De Esch" tot een wijk met een levendige buurtkarakteristiek. Er is voor iedereen een passende woning te realiseren. Dat maakt de buurt ook zo leuk en persoonlijk. Er zullen circa 51 woningen worden gerealiseerd met allen een eigen karakter en uitstraling. In het plan worden starterswoningen, seniorenwoningen, woningen voor doorstromers en enkele huurwoningen gerealiseerd. U kunt grotendeels uw eigen stijl bepalen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van woningen die binnen het beeld - kwalitietsplan gerealiseerd kunnen worden. Wilt u uw droomwoning laten bouwen en meer weten over de mogelijkheden van de type woningen en de daarbij behorende kosten?

Neem contact op met Romy (test) Oerbekke van Building Design Architectuur en Ewald Steggink van bouwbedrijf Steggink voor de bouwmogelijkheden.

Voor de financieringsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de experts van Deterink en de Rabobank te Tubbergen voor het geven van hypothecaire en enige financiële adviezen.

Projectwebsite met meer informatie: www.wonenindeesch.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Esch
Woningen
0 van 51 beschikbaar
Prijs
€ 50.844,- tot € 233.724,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tubbergen.

Aanmelden